Aktiviteter

Kom till vildmarken och upplev äventyr.

Följ med på skotersafari. Du kör själv men våra erfarna guider som tar dig ut i det vackra vita landskapet. Följ med till någon av våra närbelägna sjöar för en stunds fiske och njut av den friska luften och vyerna. Utmana dina kollegor på terräng körning med fyrhjuling eller en riktig fajt med paintball.

Känn dig som en riktig tuffing med hagelbössan mot axeln. Vår skjutledare förser dig med kunskap, vapen, ammunition och lerduvor.
Tälj din egen Dalahäst till eldens knaster och doften av nykokt kaffe.

Möjligheterna är många, vi har något för alla!


Snöskoter / Fyrhjuling

Följ med på skotersafari. Du kör själv men våra erfarna guider som tar dig ut i det vackra vita landskapet. Låt turen gå till någon av våra närbelägna sjöar för en stunds fiske och njut av den friska luften och vyerna.

Utmana dina kollegor på terrängkörning med fyrhjuling på våra trixiga terrängbanor, eller ta en långtur upp till den fantastiska utsikten från Pilkalampinoppi, Sveriges första brandtorn byggt 1889.

Våra erfarna guider ser till att ni får bästa körningen oavsett erfarenhet.

 

 

Vid Noppiberget

Vid Noppiberget

Polaris Indy

Nya sköskotrar
Polaris INDY


Paintball

paintballUtmana dina kolleger i en spännande paintballmatch!

Smyg dig fram mot stenen och ta skydd, vänta in dina motståndare och kasta dig sedan fram i en intensiv eldgivning. Garanterat spännande och svettigt!


Skytte

Skytte_lerduvorIgräsetUtmana dina kolleger på lerduveskytte. Våra guider instruerar er i hagelskyttets teknik. Sedan är det bara att försöka träffa den oranga lerduvan.

Alla kan delta i denna spännande och garanterat pricksäkra aktivitet.


Vildmarksspa

Vildmarksspa_eleverIbadtunnaStela äventyrsmuskler mjukas upp och du kan smälta intrycken från en händelserik dag i vårat vildmarksspa.

Den äkta finska rökbastun och de varma badtunnorna får dig att slappna av och glömma tiden runt omkring.

Blir du för varm är det bara att rulla sig i snön eller kanske våga sig på ett dopp nere i forsen.

Njut av alla vackra stjärnor som gnistrar i den klara kyliga vinterluften och forsens brus.

Kommentera